Most készült!
- Morovik
Re: Most készült!
"Soha nem késő,hogy azzá válj ami lehettél volna" (George Eliot)
- Varifer
- Site Admin
Sziasztok!
Végre sikerült a gép közelébe jutnom
Ez sikerült
Anyaga dió, felület kezelés lány viasz D: 220mm
Végre sikerült a gép közelébe jutnom
Ez sikerült
Anyaga dió, felület kezelés lány viasz D: 220mm
Tisztelettel: Varifer
- Jancsibá
Szervusztok!
János és Feri,szépeket alkottatok, nekem tetszik mindkét alkotás!
János és Feri,szépeket alkottatok, nekem tetszik mindkét alkotás!
Mások segítése,erkölcsi nagyságod növeli!
Üdv.:Jancsibá
Üdv.:Jancsibá
- fakéz
- Mikapu3
Morovik: látom kitört a tavasz nálad és beindultál. Szép lett a szegmentált, kíváncsian várom a továbbiakat a sok előkészített alapján.
varifer: Te veszélyes ember vagy! A gép közelébe kerülsz, lány viaszt használsz és karélytál lesz belőle.
Fakéz: Szervusz kalapos ember, a többi tárgyaid is nagyon érdekesek a képtárban. A "Forma" nevűt hogyan készítetted? A golyó rendben, de a többi?
varifer: Te veszélyes ember vagy! A gép közelébe kerülsz, lány viaszt használsz és karélytál lesz belőle.
Fakéz: Szervusz kalapos ember, a többi tárgyaid is nagyon érdekesek a képtárban. A "Forma" nevűt hogyan készítetted? A golyó rendben, de a többi?
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- Mikapu3
Feketedió és pusztaszil D83,H116 mm. Ezt sikerült jó vékony falúra elkészíteni.
Meggy tálka: D 150 , H 35 mm Érdekes a színezet, mert a geszt-színeződés nem évgyűrű mentén, hanem azon összevissza keresztül halad.
Meggy tálka: D 150 , H 35 mm Érdekes a színezet, mert a geszt-színeződés nem évgyűrű mentén, hanem azon összevissza keresztül halad.
- fakéz
A "Forma" úgy készült, hogy 4 db, pontosan 55x55 mm-re kigyalult hasábot összecsavaroztam a leendő mintán túli szakaszokon, az elől látható kontúrt készítettem el először, majd kivettem a csavarokat és 180 fokkal kifordítva ismét összecsavaroztam, de ekkor már össze is ragasztottam az alsó talpelemnél, majd a hátsó kontúrt esztergáltam ki. Ezután levágtam a maradék szögletes végeket és a 2-2 db-ot egymásnak háttal fordítva összeragasztottam. Nem volt egyszerű, de legalább macerás feladat volt! Próbáld ki, jót lehet agyalni!!! üdv:fakézMikapu3 írta:Morovik: látom kitört a tavasz nálad és beindultál. Szép lett a szegmentált, kíváncsian várom a továbbiakat a sok előkészített alapján.
- Mikapu3
cseresznye ágcsonkok
Ismerős ki kellett vágja kiszáradt cseresznyefáját, amiből kaptam két vastagabb ágdarabot, meg két ágcsonkot. Az utóbbiakból lett ez. A 2 db-ban 3 kukacnyom, egy palásthiány és egy ügyetlenségi elreppenési hiány van.
Nem teljesen élőnedves volt, mert már tavaly is alig volt levele, meg a vegetációs időn kívüli télvégen döntötte, de azért volt még benne nedvesség. Az elkészülte után két nappal kicsit mozog már de durva deformációja vagy repedése még nincs.
Ismerős ki kellett vágja kiszáradt cseresznyefáját, amiből kaptam két vastagabb ágdarabot, meg két ágcsonkot. Az utóbbiakból lett ez. A 2 db-ban 3 kukacnyom, egy palásthiány és egy ügyetlenségi elreppenési hiány van.
Nem teljesen élőnedves volt, mert már tavaly is alig volt levele, meg a vegetációs időn kívüli télvégen döntötte, de azért volt még benne nedvesség. Az elkészülte után két nappal kicsit mozog már de durva deformációja vagy repedése még nincs.
- Pozsi
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Kaptam egy szép nagy darab meggy fát amit már több éve kivágtak. Ebből készült.
A télen készített üregelőm jól vizsgázott, igaz még gyakorolni, kell a használatát.
Kaptam egy szép nagy darab meggy fát amit már több éve kivágtak. Ebből készült.
A télen készített üregelőm jól vizsgázott, igaz még gyakorolni, kell a használatát.
Üdv. Pozsi
- Sandor