Most készült!
- Mikapu3
Re: Most készült!
Janika! Munkád menete, az eredmény, a szegmentált tál és a folyamatról készült videó is profi munka nagyszerű, gratulálok.
Pontosabban a videónak van egy súlyos hibája. A nyitó feliratnál lehagytad a készítő nevét, elérhetőségét magyarul és angolul. Most látom videódat 3 FB helyen is, mind idegennyelvű, meg ki tudja hány helyen lesz ez még megosztva. Ha már közzéteszel ekkora munkát, ne légy ilyen visszahúzódó, mint Anonimus vala, írd ki neved, elérhetőségedet, sőt az internet nemzetközisége miatt angolul is.
Pontosabban a videónak van egy súlyos hibája. A nyitó feliratnál lehagytad a készítő nevét, elérhetőségét magyarul és angolul. Most látom videódat 3 FB helyen is, mind idegennyelvű, meg ki tudja hány helyen lesz ez még megosztva. Ha már közzéteszel ekkora munkát, ne légy ilyen visszahúzódó, mint Anonimus vala, írd ki neved, elérhetőségedet, sőt az internet nemzetközisége miatt angolul is.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- JANIKA
Sziasztok.
Kedves Miklós.
Köszönöm az elismerést. A videó végén ott a nevem és tartózkodási helyem. Szerintem ez pont elég. Igazad van, visszahúzódó vagyok és egyáltalán nincs szereplési vágyam. Amit készítek és közzé teszem elsősorban a Magyar, faesztergálást szeretőknek szánom.
Kedves Miklós.
Köszönöm az elismerést. A videó végén ott a nevem és tartózkodási helyem. Szerintem ez pont elég. Igazad van, visszahúzódó vagyok és egyáltalán nincs szereplési vágyam. Amit készítek és közzé teszem elsősorban a Magyar, faesztergálást szeretőknek szánom.
Üdv. Janika
"Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta."
"Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta."
-
Ehhez már nincs mit hozzátenni... Irigylésre méltó a türelmed, pontosságod. A vidót nézve még inkább látható.
üdv
u.i: ez a lista erre is jó, honnan tudnánk, hogy mi mindere képes az ember, ha van türelme és itt már bizony tehetség is kell.
üdv
u.i: ez a lista erre is jó, honnan tudnánk, hogy mi mindere képes az ember, ha van türelme és itt már bizony tehetség is kell.
- sjozsi
Sziasztok!
Elkészült első üveg burkolásom.
Bükkből és tölgyből készült, egy félliteres pálinkásüveg lapul belül.
Sokat tanultam közben, a következő biztos szebb lesz!
Elkészült első üveg burkolásom.
Bükkből és tölgyből készült, egy félliteres pálinkásüveg lapul belül.
Sokat tanultam közben, a következő biztos szebb lesz!
Üdv: Sjózsi.
- Mikapu3
Akác golyva tálka
Tetején D 14/18, alján D 10, H 8 cm
Szalmiákszesszel füstölve.
A tetején a két kis "szárnyacska" átmeneti íve túl hirtelen törik, illetve nincs is, ez hiba, de későn jöttem rá, már nem lehetett javítani. Amit leszedtem, visszarakni már nem lehet.
- Pozsi
- Adminisztrátor
Mikapu3: Tetszik amit csinálsz a golyvával, remélem egyszer Én is hozzá tudok majd jutni.
Ma lettem kész ezzel a két üvegbetétes palackkal.
Ma lettem kész ezzel a két üvegbetétes palackkal.
Üdv. Pozsi
- Mikapu3
Pozsi: Ha felém jársz, amíg van, szívesen adok belőle.
- Varifer
- Site Admin
Sziasztok!
Mostanában készült. Anyaga bükk. M: 150 D:52
szár legvékonyabb része 2 mm pohár falvastagsága 2 mm-er.
Félolajjal kezelve.
Mostanában készült. Anyaga bükk. M: 150 D:52
szár legvékonyabb része 2 mm pohár falvastagsága 2 mm-er.
Félolajjal kezelve.
Tisztelettel: Varifer
- ernesztó
Sziasztok!
Három bambuszos tálat készítettem eddig .Az elsőnek a technológiája nem volt jó,mert a felső gyűrűt négy láb tartotta.Ez gyengének bizonyult. Megpörgettem és szétrepült az egész darabokra. A másik kettőnél ,az alsó és a felső gyűrűbe beszúrást csináltam/3mm széles,2,3mm méj/ ebbe illesztettem bele a bambuszt.A bambusz mögött is esztergált fa van. A legnehezebb még mindig a bambusz darabolása.
Üdv:ernesztó
Három bambuszos tálat készítettem eddig .Az elsőnek a technológiája nem volt jó,mert a felső gyűrűt négy láb tartotta.Ez gyengének bizonyult. Megpörgettem és szétrepült az egész darabokra. A másik kettőnél ,az alsó és a felső gyűrűbe beszúrást csináltam/3mm széles,2,3mm méj/ ebbe illesztettem bele a bambuszt.A bambusz mögött is esztergált fa van. A legnehezebb még mindig a bambusz darabolása.
Üdv:ernesztó
- Sandor
Üdv. Sándor.