VIII. Országos Faesztergályos Találkozó

Lezárt
Avatar
kovi
Hozzászólások: 289
Csatlakozott: 2012.01.11. 20:04

Re: VIII. Országos Faesztergályos Találkozó

Hozzászólás Szerző: kovi »

Szia!
kiscsiszi írta: Ui.: kovi, ha 28-án, délután fél 3 és 5 között nem voltál, akkor nem találkoztunk, és nem Téged láttalak. Ez esetben Te sem láttál engem :)
Igen szerintem akkor még ott voltam, de nem láttalak. Egyrészt Demeter és Droti segítségével próbáltam elsajátítani pár új fogást, illetve Fakéz segítségével bele kóstoltam a horoggal való üregelésbe. Ami egyébként embert próbáló feladat.
Nagy odafigyelést és komoly fizikai erőt igényel.
Viszont elhatároztam, hogy beszerzek majd egy-két méretet belőle.

No nem gond, majd a nyáron találkozunk!

Üdv

Kovi

UI: Apropó, a kitűzős névtábla remek ötlet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kovi 2016.01.05. 20:03-kor.
Avatar
Pozsi
Adminisztrátor
Hozzászólások: 554
Csatlakozott: 2012.01.13. 19:42

Re: VIII. Országos Faesztergályos Találkozó

Hozzászólás Szerző: Pozsi »

Sziasztok!

Megfelelő témát a megfelelő helyre! :!: :!: :!: Kovi titkos receptét áthelyeztem a Felületkezelés topikba, ahol Droti az első oldal vége felé leírja az mix-e titkát


A névtábla az tényleg jó ötlet az utolsó Ebesi találkozón Varifer osztott is mindenkinek. Bár ez nálam orvosolva van mert a kék színű kabátomra rá van hímezve. Mivel egyre gyakrabban jelenünk meg különféle rendezvényeken, ezért a gépemre is kiírtam.
Üdv. Pozsi
Avatar
sjozsi
Hozzászólások: 114
Csatlakozott: 2012.12.09. 13:32

Re: VIII. Országos Faesztergályos Találkozó

Hozzászólás Szerző: sjozsi »

Sziasztok!

Én ismét jól éreztem magam mindkét napon. Odáig még nem jutottam el, hogy a túlméretes gépemmel jelenjek meg, de talán majd egyszer összejön a bátorságom egy kis helyi pörgetésre is. A találkozón kapott koronaakácból készítettem a felrakott tálat.
A kitűzőn már én is gondolkodtam, járok már egy ideje a találkozókra, de még mindig vannak új arcok számomra.
Érdekes volt a második napon a sok érdeklődőt látni. Úgy látszik, ha van publicitása egy ilyen eseménynek, nem csak az esztergályozást művelőket érdekli!
Üdv: Sjózsi.
Avatar
Pozsi
Adminisztrátor
Hozzászólások: 554
Csatlakozott: 2012.01.13. 19:42

Re: VIII. Országos Faesztergályos Találkozó

Hozzászólás Szerző: Pozsi »

Sziasztok!

Az ilyen találkozókon én mindig jól érzem magam. Idén volt szerencsém az egyik volt kollégámat magammal hozni, aki fémesztergályos. Először voltam ezen a helyszínen nekem volt egy kis problémám a kapukkal, mert ahol próbálkoztam bejutni az zárva volt, de Csaba telefonos segítségével csak odaértünk mi is.
Először vittem gépet magammal és először mertem ilyen közegben esztergálni. koc: Amit meg kell tudni szokni, hogy néznek, ráadásul olyanok néznek akik értenek hozzá. Nem minden sikerülhet úgy ahogy az ember eltervezi, így az anyag kirepülhet, a fa eltörhet stb. de ott marad tanulság.
Tanulni, mint mindig itt is tudtam. :l
Sikerült új ismeretségeket kötni, ami a találkozó egyik fontos eleme. Én, úgy gondolom, hogy ezek a találkozók fontosak, de még fontosabb lenne, ha ezen alkalmakon kívül is keresnénk egymást személyesen, erre jó alkalom lehet egymás felkeresése. Sok ötletet tudunk adni a másiknak és sok ötletet kapunk a másiktól.
Üdv. Pozsi
Lezárt

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég