Most készült!
- Mikapu3
Re: Most készült!
Bencezug: Bocs, valóban nem jól írtam az alias nevedet. Ez a gyorsolvasás eredménye, látok valamit, fut a szemem rajta tovább, az agyam meg valami mást kapcsol hozzá. Ne haragudj, hogy íly felületes voltam.
Köszi a képeket, éppen így képzeltem el, csak hogy nincs rendes műhelyem, nekem meg elindult a fantáziám, ha hasonlóra vetemednék, azt mégis hogyan oldhatnám meg.
Itt http://www.debrecen-jozsa.hu/lakhely/de ... -eghajlata meg ezt írják:
Józsán a hortobágyi Pente-zug nevét Bence zug-ként ismerik. Az esőről szóló mondás Felsőjózsán így hangzik: “Ha a Bence zug felől dörög, biztosan eső lesz.”
Köszi a képeket, éppen így képzeltem el, csak hogy nincs rendes műhelyem, nekem meg elindult a fantáziám, ha hasonlóra vetemednék, azt mégis hogyan oldhatnám meg.
Itt http://www.debrecen-jozsa.hu/lakhely/de ... -eghajlata meg ezt írják:
Józsán a hortobágyi Pente-zug nevét Bence zug-ként ismerik. Az esőről szóló mondás Felsőjózsán így hangzik: “Ha a Bence zug felől dörög, biztosan eső lesz.”
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
Kedves Bencezug !
Gratulálok,ötletes és szépen kivitelezett munka!
Üdv :Vs
Gratulálok,ötletes és szépen kivitelezett munka!
Üdv :Vs
- Sandor
Sziasztok!
Tegnap készítettem ezt a kis kaspót.
Kis üvegtányért illesztettem bele.
Felülete: olajozva majd kevés politúrral kezelve.
Méretei:M80 D120mm.
[face]http://mafk.forum.hu/gallery/image_page ... age_id=708[/face]
Tegnap készítettem ezt a kis kaspót.
Kis üvegtányért illesztettem bele.
Felülete: olajozva majd kevés politúrral kezelve.
Méretei:M80 D120mm.
[face]http://mafk.forum.hu/gallery/image_page ... age_id=708[/face]
Üdv. Sándor.
- bencezug
Szia Sándor!
Nagyon szép a kaspó, szép az anyaga , formája, és nagyon ötletes.
Üdv: bencezug
Nagyon szép a kaspó, szép az anyaga , formája, és nagyon ötletes.
Üdv: bencezug
Szevasz,Sanyi Bácsi!
Ha jól látom,a száraz akácból készült kaspód,szép,karakteres-sokan ledrehálták volna bél-t,de gondolom a száraz volta miatt,nyugisan benne hagytad-6 éve szárad?
Ha jól látom,a száraz akácból készült kaspód,szép,karakteres-sokan ledrehálták volna bél-t,de gondolom a száraz volta miatt,nyugisan benne hagytad-6 éve szárad?
Szia Sándor!
Nagyon szép lett a kaspód. De engedelmeddel, óvatosan helyeznék bele üveg edényt, főleg passzentosan. Saját tapasztalat, hogy akár milyen száraz is a faanyag amiből készült a kaspó, az akkor is él, és mozog. Az üveg viszont elég rideg, és nem nagyon követi a fa mozgását, ami szoros illesztés esetén el is repedhet.
Nagyon szép lett a kaspód. De engedelmeddel, óvatosan helyeznék bele üveg edényt, főleg passzentosan. Saját tapasztalat, hogy akár milyen száraz is a faanyag amiből készült a kaspó, az akkor is él, és mozog. Az üveg viszont elég rideg, és nem nagyon követi a fa mozgását, ami szoros illesztés esetén el is repedhet.
- brutus
Szia Sándor!
Úgy látom tudsz te akkor is szépet csinálni,ha nem szegmentálod! Én egykébbként cseresznyére tippelnék, de ehhez Forester barátunk sokkal jobban ért!
Üdvözlettel: brutus
Úgy látom tudsz te akkor is szépet csinálni,ha nem szegmentálod! Én egykébbként cseresznyére tippelnék, de ehhez Forester barátunk sokkal jobban ért!
Üdvözlettel: brutus
Aki öt szóval mondja el, amit hárommal is el lehetne mondani, az egyéb gazságokra is képes.
- brutus
Sziasztok! Most készült ez a kis mécsestartó, egyfajta hullámminta kísérletecske.
Anyaga. bükk és midenféle
Méret D9cm M: 6,5cm
Felület Olaj és Droti mix.
[face]http://mafk.forum.hu/gallery/image_page ... age_id=710[/face]
Aki öt szóval mondja el, amit hárommal is el lehetne mondani, az egyéb gazságokra is képes.
- drehas
- Örökös tag
Szia Brutus.
Amit Te csinálsz,az felér egy álatkinzással és büntetendő.Még a szabályos,köralaku hullámmintát sem sikerült megcsinálnom,erre tessék itt a másik.
én feladom.Ezt nem tudom követni és megtanulni.pedig szeretném.Kivánok további hullámmintákat .
üdvözlettel:drehas
Amit Te csinálsz,az felér egy álatkinzással és büntetendő.Még a szabályos,köralaku hullámmintát sem sikerült megcsinálnom,erre tessék itt a másik.
én feladom.Ezt nem tudom követni és megtanulni.pedig szeretném.Kivánok további hullámmintákat .
- drehas
- Örökös tag
Szia Bencezug.
Köszönöm a választ,azért reagálok rá most,mert csak most vettem észre.
Köszönöm a választ,azért reagálok rá most,mert csak most vettem észre.