Kvíz
- Robo
Re: Kvíz
Szia Bencezug!
Nem tudom tervezed e elvágni, de ha igen lehet segítene a meghatározásban egy fotó a belsejéről is.
Lehetőleg csiszolt felületről, esetleg fotózás előtt alkohollal átsimíthatod, az élénkebb színek végett.
Üdv, Robo
Nem tudom tervezed e elvágni, de ha igen lehet segítene a meghatározásban egy fotó a belsejéről is.
Lehetőleg csiszolt felületről, esetleg fotózás előtt alkohollal átsimíthatod, az élénkebb színek végett.
Üdv, Robo
Üdv, Robó
- vidor
Szervusztok ! Bencezug és Robo !
Csupán a színe és a Bencezug által említett rendkívüli keménysége
ami engem a kő és kavicsbányákban alkalmazott vizes mosóval ellá-
tott rázórostákon, a rúgók helyett beépített Lignoston fából készült
nagyon kemény lapokra emlékeztet, amiket a vizes mosás miatt épí-
tettek be az acélrúgók helyett. Ezeknek a falapoknak volt ugyanilyen
színe mint a felvételen látható . Üdv. vidor
Csupán a színe és a Bencezug által említett rendkívüli keménysége
ami engem a kő és kavicsbányákban alkalmazott vizes mosóval ellá-
tott rázórostákon, a rúgók helyett beépített Lignoston fából készült
nagyon kemény lapokra emlékeztet, amiket a vizes mosás miatt épí-
tettek be az acélrúgók helyett. Ezeknek a falapoknak volt ugyanilyen
színe mint a felvételen látható . Üdv. vidor
- bencezug
Sziasztok Robo és vidor!
Köszönöm a tippeket.
A fa darabolásáról még nem döntöttem, de néhány repedés miatt lehet, hogy arra kerűl a sor.
A bütüről készitettem egy felvételt, s valóban igy már jobban lehet látni a fa szerkezetét.
Üdv: bencezug
Köszönöm a tippeket.
A fa darabolásáról még nem döntöttem, de néhány repedés miatt lehet, hogy arra kerűl a sor.
A bütüről készitettem egy felvételt, s valóban igy már jobban lehet látni a fa szerkezetét.
Üdv: bencezug
- droti
Valóban pálma, méghozzá Black palm, vagyis fekete pálma.
A keresztirányú vágáson apró fekete pöttyök világos barnás alapon, a hosszirányú vágásnál pedig fekete -világos barna csíkok , sávok váltogatják egymást
Nem különösebben nehéz, viszont sűrű kemény fa , éles késeket igényel. Cserébe ha elkészülünk a munkával nagyon dekoratív.
Elsősorban Dél-kelet Ázsia a hazája, de az utóbbi időben Dél-Amerikában is elkezdték a termesztését(Ecuador) főleg kereskedelmi célokra. a megnövekedett igények miatt.
üdv.droti
A keresztirányú vágáson apró fekete pöttyök világos barnás alapon, a hosszirányú vágásnál pedig fekete -világos barna csíkok , sávok váltogatják egymást
Nem különösebben nehéz, viszont sűrű kemény fa , éles késeket igényel. Cserébe ha elkészülünk a munkával nagyon dekoratív.
Elsősorban Dél-kelet Ázsia a hazája, de az utóbbi időben Dél-Amerikában is elkezdték a termesztését(Ecuador) főleg kereskedelmi célokra. a megnövekedett igények miatt.
üdv.droti