Forgácsolás remekei javaslatok vélemények
- kiscsiszi
- Globál moderátor
Re: Forgácsolás remekei javaslatok vélemények
Én azt mondanám, hogy legyen.
Van már esetleg valami terv, hogy milyen tárgyra, vagy koncepcióra gondolsz?
Van már esetleg valami terv, hogy milyen tárgyra, vagy koncepcióra gondolsz?
Üdv: kiscsiszi
- Az a veszély már nem fenyeget, hogy táltossá legyek -
- Laci71
Sziasztok!
Persze legyen ,Szerintem lehetne folytatni az akác után ,bármilyen fafajjal.
Sokkal többrétű műremek kerül ki,mert mindenki másban jó .
Van aki tálban ,váza, karéjtál,szegmentált ,akkor látni igazán,hogy egy bizonyos anyagból ki mit tud elővarázsolni
Persze legyen ,Szerintem lehetne folytatni az akác után ,bármilyen fafajjal.
Sokkal többrétű műremek kerül ki,mert mindenki másban jó .
Van aki tálban ,váza, karéjtál,szegmentált ,akkor látni igazán,hogy egy bizonyos anyagból ki mit tud elővarázsolni
Üdv: Laci71
- Pozsi
- Adminisztrátor
- Varifer
- Site Admin
Sziasztok
Lassan kezdek egyenesbe jönni jön a jó idő, helyem is van már. Már csak a gépnek kell visszakerülnie és én is csatlakozok az alkotók táborához. Na de nem ez a téma.
A javaslatom a következő: Legyen azonos mindenkinek a feladat. Azonos méret, azonos forma. a formavilág változatos így a választás nem jelenthet gondot, viszont az anyag szabadon választott, hisz nem lehet mindenkinek minden fafajból raktáron.
Üdv mindenkinek.
Lassan kezdek egyenesbe jönni jön a jó idő, helyem is van már. Már csak a gépnek kell visszakerülnie és én is csatlakozok az alkotók táborához. Na de nem ez a téma.
A javaslatom a következő: Legyen azonos mindenkinek a feladat. Azonos méret, azonos forma. a formavilág változatos így a választás nem jelenthet gondot, viszont az anyag szabadon választott, hisz nem lehet mindenkinek minden fafajból raktáron.
Üdv mindenkinek.
- kiscsiszi
- Globál moderátor
Varifer, hasonló ötlet már született, csak nem bontottuk ki...
Úgy gondolnád, hogy pl "feladatkiírás témája: kis mozsár, magasság: 70mm, átmérő: 80 mm, falvastagság: 5-10 mm között", avagy megadnánk egy rajzot, méretezéssel (nyílván ez a formát is alapvetően behatárolja, mert nem mindegy pl. hogy az oldalfal befelé vagy kifelé gömbölyödik), aztán lássik, ki milyen fából, milyen szépre hozza ki (akár szegmentálással is)?
Úgy gondolnád, hogy pl "feladatkiírás témája: kis mozsár, magasság: 70mm, átmérő: 80 mm, falvastagság: 5-10 mm között", avagy megadnánk egy rajzot, méretezéssel (nyílván ez a formát is alapvetően behatárolja, mert nem mindegy pl. hogy az oldalfal befelé vagy kifelé gömbölyödik), aztán lássik, ki milyen fából, milyen szépre hozza ki (akár szegmentálással is)?
- Varifer
- Site Admin
És miért nem lett kibontva? Hisz lehetőségek tárháza.
Jó tudom kicsit hanyagoltam mostanában az oldalt és lehet átsiklottam e felet, de nem értem.
Szeretitek a kihívást? Vagy nem?
A gazdasági válságra se lehet már hivatkozni. Jaaa .... , hogy az idő. Hát na azt mindenki maga ossza be!
Jó tudom kicsit hanyagoltam mostanában az oldalt és lehet átsiklottam e felet, de nem értem.
Szeretitek a kihívást? Vagy nem?
A gazdasági válságra se lehet már hivatkozni. Jaaa .... , hogy az idő. Hát na azt mindenki maga ossza be!
Tisztelettel: Varifer
- Pozsi
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Úgy mondják, hogy az idő pénz.
Ez egyrészt válasz Varifer hozzá szólására, másrészt kicsit türelmetlen megjegyzés, mert várom a javaslatot.
Nekem jmedvegy javaslata is tetszik, hogy készíts egy tárgyat: X x Y x Z nagyságú fából.
De mostanában foglalkoztat a gondolat, hogy kellene készíteni egy két rovart, bogarat. (pl. pók, hangya stb.)
Úgy mondják, hogy az idő pénz.
Ez egyrészt válasz Varifer hozzá szólására, másrészt kicsit türelmetlen megjegyzés, mert várom a javaslatot.
Nekem jmedvegy javaslata is tetszik, hogy készíts egy tárgyat: X x Y x Z nagyságú fából.
De mostanában foglalkoztat a gondolat, hogy kellene készíteni egy két rovart, bogarat. (pl. pók, hangya stb.)
Üdv. Pozsi
- fakéz
Szia, Pozsi!
Örülök, hogy Te is kezdesz bogaras lenni! Jó ötletnek tartom, csak a definíciót kell megadnod, mi legyen? Rovar, vagy bogár?
üdv: fakéz
Örülök, hogy Te is kezdesz bogaras lenni! Jó ötletnek tartom, csak a definíciót kell megadnod, mi legyen? Rovar, vagy bogár?
üdv: fakéz
- Mikapu3
Mit kukacoskodsz Jenő? Persze nem minden rovar bogár, miközben minden bogár rovar, de persze kukacot is lehetne esztergálni.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- kiscsiszi
- Globál moderátor
Na, látom a kérdésemmel nem a konstruktív emberek közé tartozom, akkor javasolok konkértumot: karikagyűrű tartó fedeles doboz.