Most készült!
Re: Most készült!
Sziasztok!
Bocsássatok meg, hogy ritkán véleményezem a feltett munkákat, de csak ismételni tudnám az előttem félszólalókat. Természetesen, minden alkotás tetszik, és minden elismerésem az alkotóiknak. Mégis kiemelném birorion tagtárs munkáit, teszem ezt azért, mert ő az aki mostanában kezdte itt a portálon, és nála lehet jól látni a fejlődést. Neki külön gratulálok. Sajnos sokan elég bátortalanok, és nem osztják meg velünk eddigi munkáikat. Nagyon kár, mert szívesen megnéznénk azokat is. Elhihetitek, többségünk itt leste el a pörgetés fogásait, és szinte a nulláról kezdtük. Tehát, bátran tegyétek közkincsé eddigi munkáitokat.
Bocsássatok meg, hogy ritkán véleményezem a feltett munkákat, de csak ismételni tudnám az előttem félszólalókat. Természetesen, minden alkotás tetszik, és minden elismerésem az alkotóiknak. Mégis kiemelném birorion tagtárs munkáit, teszem ezt azért, mert ő az aki mostanában kezdte itt a portálon, és nála lehet jól látni a fejlődést. Neki külön gratulálok. Sajnos sokan elég bátortalanok, és nem osztják meg velünk eddigi munkáikat. Nagyon kár, mert szívesen megnéznénk azokat is. Elhihetitek, többségünk itt leste el a pörgetés fogásait, és szinte a nulláról kezdtük. Tehát, bátran tegyétek közkincsé eddigi munkáitokat.
- Varifer
- Site Admin
Sziasztok!
Ma lett kész, bár nem ennek készült.
Kajszibarack tál.
D: 190mm
M: 90mm
Fél olajjal kezeltem.
Ma lett kész, bár nem ennek készült.
Kajszibarack tál.
D: 190mm
M: 90mm
Fél olajjal kezeltem.
Tisztelettel: Varifer
- Mikapu3
A Lignonovumon készült a MAFK standon, amivel a Holzmetal támogatta a MAFK-ot.
Elöl 2 cseresznye, átmérő 20 és 16 cm, jobb hátul koronaakác átm. 16 cm, bal hátul juhar átm. nem mértem meg de elajándékoztam.
A fogantyú az öreg húsdarálónkhoz feketedióból.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- Soma Bear
- Varifer
- Site Admin
Szia Soma Bear!
Első nekifutásnak tetszetős gyertyatartók, bár nekem kicsit bizonytalan és duci.
De ez téged ne zavarjon csak gyakorolj sokat és oszd meg velünk bátran, így látod majd hogyan fejlődöl hétről hétre.
Mi pedig majd jól megmondjuk a véleményünket
Első nekifutásnak tetszetős gyertyatartók, bár nekem kicsit bizonytalan és duci.
De ez téged ne zavarjon csak gyakorolj sokat és oszd meg velünk bátran, így látod majd hogyan fejlődöl hétről hétre.
Mi pedig majd jól megmondjuk a véleményünket
Tisztelettel: Varifer
- Soma Bear
Nem is kicsit bizonytalan! A ducisága élőben nem tűnik fel. Lehet, hogy az átméretezés nem tett jót a fényképnek.
Óvd a fákat! Egyél hódot! :)
Szia Soma Bear!
Látod, nem is fájt, hogy megosztottad velünk az első munkáidat.
Ami a méreteket illeti, betudjuk az alkotói szabadságnak.
Viszont, ha leírnád a méreteket, és még néhány paramétert, akkor ez is elkerülhető lenne.
Sajnos a háttér miatt, eléggé elbújik, de azért látszik, hogy benne van az alkotói elképzelésed.
Csak így tovább, lesznek még ettől szebbek is.
Látod, nem is fájt, hogy megosztottad velünk az első munkáidat.
Ami a méreteket illeti, betudjuk az alkotói szabadságnak.
Viszont, ha leírnád a méreteket, és még néhány paramétert, akkor ez is elkerülhető lenne.
Sajnos a háttér miatt, eléggé elbújik, de azért látszik, hogy benne van az alkotói elképzelésed.
Csak így tovább, lesznek még ettől szebbek is.
- Cilu
Sziasztok,szia Soma.Elsőre szépek és lesz ez még sokkal szebb is biztos vagyok benne!Amit én észrevettem a bizonytalansággal kapcsolatos.Ha a talpát kissé homorúra készíted akkor az asztalon nem billeg.Ezt azért írom mert úgy látom mintha a talpa nem homorú,hanem kissé domború lenne.Ha tévedek elnézést kérek. További szép napot kívánok:Laci.
Üdv Laci.
- vidor
Szervusz Soma Bear !
Kedvenceim a gyertya és mécsestartók . Ezzel kezdtem a
faesztergályos tevékenységemet és a mai napig szívesen
készítek gyertyatartókat . Amire hamar rájöttem, hogy a
gy. tartók talpát szélesebbre formáltam és ezzel stabilab-
bá és talán szebbé is tettem. Első munkáid nagyon szépek !
Gratulálok ! vidor
Kedvenceim a gyertya és mécsestartók . Ezzel kezdtem a
faesztergályos tevékenységemet és a mai napig szívesen
készítek gyertyatartókat . Amire hamar rájöttem, hogy a
gy. tartók talpát szélesebbre formáltam és ezzel stabilab-
bá és talán szebbé is tettem. Első munkáid nagyon szépek !
Gratulálok ! vidor
- Soma Bear
Sziasztok!
Köszönöm biztató szavaitokat!
Akkor sorban!:
Gurfa! A gömbgyertyás méretei: magasság: 125mm szélesség a talpnál 48mm. A fát jmedvegy szaktárstól kaptam, és illene is emlékeznem rá , hogy milyen típusú, de sajna elfelejtettem. Felületkezelés: mahagóni pác. A másikat már elajándékoztam, így annak sajnos nem tudom a méreteit.
A megosztásról csak annyit, hogy én szívesen megosztom majd a munkáimat, hisz úgy tudtok majd tanácsot adni, hogy mit csináljak másképp, de sajnos most betegeskedik a számítógépem, és ennek a négy képnek az átkonvertálása is eltartott egy óra hosszat a rengeteg lefagyás miatt. Ez pedig elvette a kedvem eddig, de tegnap megembereltem magam!
Cilu! Jó a szemed! Valóban gömbölyűbb lett mint kellene, de ez volt az első leszúrásom. Már ha ez mentség!
Vidor! Neked is igazságod vagyon! Ez is vastagabbról indult, de az amatőr kézben a kés még bele-bele mart oda is ahova nem kellet volna! Így is örülök, hogy nem fogpiszkáló lett!
Köszönöm biztató szavaitokat!
Akkor sorban!:
Gurfa! A gömbgyertyás méretei: magasság: 125mm szélesség a talpnál 48mm. A fát jmedvegy szaktárstól kaptam, és illene is emlékeznem rá , hogy milyen típusú, de sajna elfelejtettem. Felületkezelés: mahagóni pác. A másikat már elajándékoztam, így annak sajnos nem tudom a méreteit.
A megosztásról csak annyit, hogy én szívesen megosztom majd a munkáimat, hisz úgy tudtok majd tanácsot adni, hogy mit csináljak másképp, de sajnos most betegeskedik a számítógépem, és ennek a négy képnek az átkonvertálása is eltartott egy óra hosszat a rengeteg lefagyás miatt. Ez pedig elvette a kedvem eddig, de tegnap megembereltem magam!
Cilu! Jó a szemed! Valóban gömbölyűbb lett mint kellene, de ez volt az első leszúrásom. Már ha ez mentség!
Vidor! Neked is igazságod vagyon! Ez is vastagabbról indult, de az amatőr kézben a kés még bele-bele mart oda is ahova nem kellet volna! Így is örülök, hogy nem fogpiszkáló lett!
Óvd a fákat! Egyél hódot! :)