Most készült!

Minden amit e nemes szakmáról tudni akarunk.
Lezárt
gurfa

Re: Most készült!

Hozzászólás Szerző: gurfa »

Sziasztok!
Bocsássatok meg, hogy ritkán véleményezem a feltett munkákat, de csak ismételni tudnám az előttem félszólalókat. Természetesen, minden alkotás tetszik, és minden elismerésem az alkotóiknak. Mégis kiemelném birorion tagtárs munkáit, teszem ezt azért, mert ő az aki mostanában kezdte itt a portálon, és nála lehet jól látni a fejlődést. Neki külön gratulálok. Sajnos sokan elég bátortalanok, és nem osztják meg velünk eddigi munkáikat. Nagyon kár, mert szívesen megnéznénk azokat is. Elhihetitek, többségünk itt leste el a pörgetés fogásait, és szinte a nulláról kezdtük. Tehát, bátran tegyétek közkincsé eddigi munkáitokat.
Varifer
Site Admin

Hozzászólás Szerző: Varifer »

Sziasztok!

Ma lett kész, bár nem ennek készült.
Kajszibarack tál.
D: 190mm
M: 90mm
1067
Fél olajjal kezeltem.
Tisztelettel: Varifer
Mikapu3

Hozzászólás Szerző: Mikapu3 »

1068
A Lignonovumon készült a MAFK standon, amivel a Holzmetal támogatta a MAFK-ot.
Elöl 2 cseresznye, átmérő 20 és 16 cm, jobb hátul koronaakác átm. 16 cm, bal hátul juhar átm. nem mértem meg de elajándékoztam.
A fogantyú az öreg húsdarálónkhoz feketedióból.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
Soma Bear

Hozzászólás Szerző: Soma Bear »

Az én első két munkám! :)
10811079
Óvd a fákat! Egyél hódot! :)
Varifer
Site Admin

Hozzászólás Szerző: Varifer »

Szia Soma Bear!

Első nekifutásnak tetszetős gyertyatartók, bár nekem kicsit bizonytalan és duci.
De ez téged ne zavarjon :D csak gyakorolj sokat és oszd meg velünk bátran, így látod majd hogyan fejlődöl hétről hétre.
Mi pedig majd jól megmondjuk a véleményünket :D :D :D
Tisztelettel: Varifer
Soma Bear

Nem is kicsit bizonytalan! :) A ducisága élőben nem tűnik fel. Lehet, hogy az átméretezés nem tett jót a fényképnek.
gurfa

Hozzászólás Szerző: gurfa »

Szia Soma Bear!
Látod, nem is fájt, hogy megosztottad velünk az első munkáidat. :)
Ami a méreteket illeti, betudjuk az alkotói szabadságnak.
Viszont, ha leírnád a méreteket, és még néhány paramétert, akkor ez is elkerülhető lenne.
Sajnos a háttér miatt, eléggé elbújik, de azért látszik, hogy benne van az alkotói elképzelésed.
Csak így tovább, lesznek még ettől szebbek is.
Cilu

Hozzászólás Szerző: Cilu »

Sziasztok,szia Soma.Elsőre szépek és lesz ez még sokkal szebb is biztos vagyok benne!Amit én észrevettem a bizonytalansággal kapcsolatos.Ha a talpát kissé homorúra készíted akkor az asztalon nem billeg.Ezt azért írom mert úgy látom mintha a talpa nem homorú,hanem kissé domború lenne.Ha tévedek elnézést kérek. :lol: További szép napot kívánok:Laci.
Üdv Laci.
vidor

Hozzászólás Szerző: vidor »

Szervusz Soma Bear !

Kedvenceim a gyertya és mécsestartók . Ezzel kezdtem a
faesztergályos tevékenységemet és a mai napig szívesen
készítek gyertyatartókat . Amire hamar rájöttem, hogy a
gy. tartók talpát szélesebbre formáltam és ezzel stabilab-
bá és talán szebbé is tettem. Első munkáid nagyon szépek !
Gratulálok ! vidor
Soma Bear

Sziasztok!
Köszönöm biztató szavaitokat!
Akkor sorban!:
Gurfa! A gömbgyertyás méretei: magasság: 125mm szélesség a talpnál 48mm. A fát jmedvegy szaktárstól kaptam, és illene is emlékeznem rá , hogy milyen típusú, de sajna elfelejtettem. Felületkezelés: mahagóni pác. A másikat már elajándékoztam, így annak sajnos nem tudom a méreteit. :(
A megosztásról csak annyit, hogy én szívesen megosztom majd a munkáimat, hisz úgy tudtok majd tanácsot adni, hogy mit csináljak másképp, de sajnos most betegeskedik a számítógépem, és ennek a négy képnek az átkonvertálása is eltartott egy óra hosszat a rengeteg lefagyás miatt. Ez pedig elvette a kedvem eddig, de tegnap megembereltem magam! :)
Cilu! Jó a szemed! :) Valóban gömbölyűbb lett mint kellene, de ez volt az első leszúrásom. Már ha ez mentség! :lol:
Vidor! Neked is igazságod vagyon! Ez is vastagabbról indult, de az amatőr kézben a kés még bele-bele mart oda is ahova nem kellet volna! Így is örülök, hogy nem fogpiszkáló lett! :D
Lezárt