Admin írta:Kérlek a következő hozzászólásnál az albumodból illeszd be a képeket.
Segítségedet előre is köszönjük.
Most készült!
- Cilu
Re: Most készült!
A tálka 65mm.magas,átmérője 145mm.A belsejébe cseresznyefa gombot tettem díszítésnek.
Üdv Laci.
- Varifer
- Site Admin
Sziasztok!
Holnap véget ér a szabadság és ennek méltó befejezése ha ma még pörgetek valamit.
Igaz ma is volt egy baklövésem megint kiüregeltem egy dobodnak készülő anyag oldalát, na de azt az Affene topikba.
Ide ezt a kis apróságot teszem egyszerű levezető gyakorlat volt.
Kínai boróka pohár.
M: 83mm D: 73mm
Viaszolva.
Holnap véget ér a szabadság és ennek méltó befejezése ha ma még pörgetek valamit.
Igaz ma is volt egy baklövésem megint kiüregeltem egy dobodnak készülő anyag oldalát, na de azt az Affene topikba.
Ide ezt a kis apróságot teszem egyszerű levezető gyakorlat volt.
Kínai boróka pohár.
M: 83mm D: 73mm
Viaszolva.
Tisztelettel: Varifer
- fakéz
- farongáló
Sziasztok,
Feri nagyon tetszik a boróka poharad, igazán színpompás.
Fakéz, nagyon jó lett ez a karélyos alkotásod, biztosra veszem, hogy sok forgács keletkezett.
Feri nagyon tetszik a boróka poharad, igazán színpompás.
Fakéz, nagyon jó lett ez a karélyos alkotásod, biztosra veszem, hogy sok forgács keletkezett.
- bus
Re: fedeles doboz
Szia Farongáló! Már múltkor is mondtam kéne már egy másik becenév ez már nem találó. Gratulálók szép és igényes munka! Üdv: bus.
- Sandor
- Jancsibá
Szervusztok!
Farongáló,gratulálok a fedeles dobozodhoz,nagyon jó lett!
Sándor,Tőled megszokott igényes kivitel,de ugye nem ma készítetted? Csak ma lett kész! De akkor is nagyon szép! A kőtekedésem ne vedd komolyan.
Farongáló,gratulálok a fedeles dobozodhoz,nagyon jó lett!
Sándor,Tőled megszokott igényes kivitel,de ugye nem ma készítetted? Csak ma lett kész! De akkor is nagyon szép! A kőtekedésem ne vedd komolyan.
Mások segítése,erkölcsi nagyságod növeli!
Üdv.:Jancsibá
Üdv.:Jancsibá
- Sandor
Szia Jancsibá!
Igazad van!! Ugyanis nem aznap készítettem mert egy pár szegmens gyűrű korábbról megmaradt és azokat használtam fel.
Köszönöm, hogy megnézted a munkám és jól esett a pozitív véleményed.
Igazad van!! Ugyanis nem aznap készítettem mert egy pár szegmens gyűrű korábbról megmaradt és azokat használtam fel.
Köszönöm, hogy megnézted a munkám és jól esett a pozitív véleményed.
Üdv. Sándor.
- Cilu
Sziasztok.Feri nagyon szép a boróka pohár. Jenő vázája is szép.Farongáló fedeles dobozkája is jól sikerült,a nevét meghazudtolja!/Bocsánat a szójátékért/.Sándor politúrozott kaspója gyönyörű.Egy szó mint száz mind nagyon szép!Üdvözlettel:Laci.
Üdv Laci.