Most készült!
Re: Most készült!
A Japán akác,egy alattomos,förtelmes FA!
Mint fakéz Mester pár lappal odábbi munkadarabja mutatja,nagyon szépen kimunkálható-spec,nekem allergiás reakcióm van,ha dolgozom vele:38 fok láz,orrfolyás-reggelre semmi.
Amúgy,Frédi ajánlom figyelmedbe -
Mint fakéz Mester pár lappal odábbi munkadarabja mutatja,nagyon szépen kimunkálható-spec,nekem allergiás reakcióm van,ha dolgozom vele:38 fok láz,orrfolyás-reggelre semmi.
Amúgy,Frédi ajánlom figyelmedbe -
- Túri Alfréd
Ne máá Bandi!
Teljesen rémületbe estem! Nem baj majd magamba tömök egy csomó "sandóz" tablettát és úgy próbálom esztergálni a japánakácot.
Teljesen rémületbe estem! Nem baj majd magamba tömök egy csomó "sandóz" tablettát és úgy próbálom esztergálni a japánakácot.
"Azért, mert van egy lovam, a lódoktorságot nem kell kitanulnom.'"
Szevasztok!
Szia Frédi! Véleményem szerint,jobban jársz ha jóféle berceli páinkával gyógyítod magad-
Közben persze arra is gondol az ember sandán-de vastag má az a barack fa,mikor eszi ki a fene a gyükerit-szép dógot lehet csinyáni bejüle!!
Szia Frédi! Véleményem szerint,jobban jársz ha jóféle berceli páinkával gyógyítod magad-
Közben persze arra is gondol az ember sandán-de vastag má az a barack fa,mikor eszi ki a fene a gyükerit-szép dógot lehet csinyáni bejüle!!
- Túri Alfréd
Bandi!
Megint csak ne máá!
A pálinkától én forgok nem a fa, ezt viszont mellőzném ha lehet! Még a végén rókát is fognék. A berceli páleszeket meg jobb elkerülni úgy hírlik ütősek. A barackot szeretem zölden, lekvárnak és persze fában! Ha sikerül teszek fel egy képet a barack fáról!
Megint csak ne máá!
A pálinkától én forgok nem a fa, ezt viszont mellőzném ha lehet! Még a végén rókát is fognék. A berceli páleszeket meg jobb elkerülni úgy hírlik ütősek. A barackot szeretem zölden, lekvárnak és persze fában! Ha sikerül teszek fel egy képet a barack fáról!
"Azért, mert van egy lovam, a lódoktorságot nem kell kitanulnom.'"
- Jancsibá
Szervusztok!
De jó,hogy írod Bandi a japánakác tüneteit.Már azt hittem valami takonykór kerülget,mikor belőle dolgoztam. Sajnos akkor ez nem csak engem macerál. Porszűrő maszk lehet hogy segít,majd kipróbalom.
Üdv.:Jancsibá
De jó,hogy írod Bandi a japánakác tüneteit.Már azt hittem valami takonykór kerülget,mikor belőle dolgoztam. Sajnos akkor ez nem csak engem macerál. Porszűrő maszk lehet hogy segít,majd kipróbalom.
Mások segítése,erkölcsi nagyságod növeli!
- Jancsibá
Szervusz Frédi!
Mire megírtam a mondókámat,megjöttek a képeid. Ezek aztán jól mutatnak! Érdemes volt kivágni. Nekem is van egy halálra itélt barackfám a szőlőben,tavajelőtt a szél megdöntötte. Nagyon utamba van,de hát a lekvár erősebb a faesztergánál.De igyekszem,előbb vagy utóbb gutaütés éri.
Mire megírtam a mondókámat,megjöttek a képeid. Ezek aztán jól mutatnak! Érdemes volt kivágni. Nekem is van egy halálra itélt barackfám a szőlőben,tavajelőtt a szél megdöntötte. Nagyon utamba van,de hát a lekvár erősebb a faesztergánál.De igyekszem,előbb vagy utóbb gutaütés éri.
- apa
- Sandor
Szia Apa!
Gratulálok a szépen kidolgozott, pontosan elkészített alkotásodhoz!!
Gratulálok a szépen kidolgozott, pontosan elkészített alkotásodhoz!!
Üdv. Sándor.
- Varifer
- Site Admin
Szia Apa.
Csatlakozom, Sándor véleményéhez.
Mióta elindultál a színek világába, impozánsabbak a munkáid.
Gratulálok. Talán még annyit, hogy bővebb bemutatás jobb lenne.
Gondolok itt anyagok, méretek, felületkezelés!
Csatlakozom, Sándor véleményéhez.
Mióta elindultál a színek világába, impozánsabbak a munkáid.
Gratulálok. Talán még annyit, hogy bővebb bemutatás jobb lenne.
Gondolok itt anyagok, méretek, felületkezelés!
Tisztelettel: Varifer
- Jancsibá
Szervusz Apa!
Nekem tetszik,jó a színösszeállítás. Gratulálok.
Nekem tetszik,jó a színösszeállítás. Gratulálok.