Most készült!
- Jancsibá
Re: Most készült!
Szervusz Dezső!
Sajnálom hogy csak tíz pontot lehetett adni erre az alkotásra is!Csodálatos remekmű.GRATULÁLOK! Töbszörössen 10p.
Sajnálom hogy csak tíz pontot lehetett adni erre az alkotásra is!Csodálatos remekmű.GRATULÁLOK! Töbszörössen 10p.
Mások segítése,erkölcsi nagyságod növeli!
Üdv.:Jancsibá
- brutus
Szia Robo!
Köszönöm a dicséretet! A kérdésedre válaszolva,ez egy KB harminc éves ötlet alapján készült. Azóta hordtam magamban, és most találkozott az ötlet a megvalósítással a pályázati kiírás apropóján. Az egész tervezés is az én bűnöm,semmiféle leírásom nem volt róla. Amikor elkezdtem, még nem is voltam benne biztos, hogy egyáltalán működni fog-e ,vagy a végén a kazánba méri az időt. Szerencsére sikerült, bár az igazsághoz tartozik,hogy ezer meg egy hiba van rajta, tulajdonképpen tapasztalatot szereztem, amit a következőnél tudnék hasznosítani, arra azonban már nemigen kerül sor ,mert már nincs újabb harminc évem a megvalósításhoz.(Sajnos) Ennyi dióhéjban a válasz.
Üdvözlettel: brutus
Köszönöm a dicséretet! A kérdésedre válaszolva,ez egy KB harminc éves ötlet alapján készült. Azóta hordtam magamban, és most találkozott az ötlet a megvalósítással a pályázati kiírás apropóján. Az egész tervezés is az én bűnöm,semmiféle leírásom nem volt róla. Amikor elkezdtem, még nem is voltam benne biztos, hogy egyáltalán működni fog-e ,vagy a végén a kazánba méri az időt. Szerencsére sikerült, bár az igazsághoz tartozik,hogy ezer meg egy hiba van rajta, tulajdonképpen tapasztalatot szereztem, amit a következőnél tudnék hasznosítani, arra azonban már nemigen kerül sor ,mert már nincs újabb harminc évem a megvalósításhoz.(Sajnos) Ennyi dióhéjban a válasz.
Üdvözlettel: brutus
Aki öt szóval mondja el, amit hárommal is el lehetne mondani, az egyéb gazságokra is képes.
- Sandor
Szia Brutus!
Gratulálok a remekművedhez!
Munkáid mindig csodálattal nézem!
Gratulálok a remekművedhez!
Munkáid mindig csodálattal nézem!
Üdv. Sándor.
- bencezug
- Mikapu3
Nos, Brutus faórája után nem könnyű megszólalni. Valóban le a fakalappal!
A prototípus mindig tovább tart, így ha a javítottnak is nekifognál, az talán csak egy-két évedbe kerülne. Biztatlak!
Én meg cserszömörcéztem:
D 90 X H 145 mm. Nem jó semmire sem, használati értéke 0, de szeretem. No meg háromból egy sikerült. A másik kettőben volt repedés és azokhoz hibás munkamenetet használtam, így azoknak a fűtőértéke lett az igazi érték.
A prototípus mindig tovább tart, így ha a javítottnak is nekifognál, az talán csak egy-két évedbe kerülne. Biztatlak!
Én meg cserszömörcéztem:
D 90 X H 145 mm. Nem jó semmire sem, használati értéke 0, de szeretem. No meg háromból egy sikerült. A másik kettőben volt repedés és azokhoz hibás munkamenetet használtam, így azoknak a fűtőértéke lett az igazi érték.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- Sandor
Szia Bencezug!
Szép kínálótáladhoz gratulálok!
Minden pályamunkát készítőnek őszinte elismerésem!
Nagyon szép órák készültek!
Reméljük a következőn több résztvevő lesz!
Szép kínálótáladhoz gratulálok!
Minden pályamunkát készítőnek őszinte elismerésem!
Nagyon szép órák készültek!
Reméljük a következőn több résztvevő lesz!
Üdv. Sándor.
- brutus
Szevasztok!
Köszönöm mindenkinek az elismerő (bár,néha túlzott) szavakat!
Üdvözlettel és tisztelettel: brutus
Köszönöm mindenkinek az elismerő (bár,néha túlzott) szavakat!
Üdvözlettel és tisztelettel: brutus
Aki öt szóval mondja el, amit hárommal is el lehetne mondani, az egyéb gazságokra is képes.
- Jancsibá
Szervusztok!
Bencezug tetszik a kínálód,szép igényes kivitelű.
Mikapu rossz emlékek fűznek a cserszömörcéhez,de mint aljzat növényhez.Ilyen méretűhöz hol tudtál hozzájutni? Tetszik a kehely,de biztos,hogy cserszömörce?Bocs. a kételkedésért.
Bencezug tetszik a kínálód,szép igényes kivitelű.
Mikapu rossz emlékek fűznek a cserszömörcéhez,de mint aljzat növényhez.Ilyen méretűhöz hol tudtál hozzájutni? Tetszik a kehely,de biztos,hogy cserszömörce?Bocs. a kételkedésért.
Mások segítése,erkölcsi nagyságod növeli!
- fakéz
Kedves brutus!
Hogy tudtad titkolni ezt az óra-projektet? Amíg mi holmi nedves fákkal küzdünk, addig Te suttyomban feltetted az Ó-ra a pontot! Ha a következőre már nem kell 30 évet várnunk,remélem, 29 év múlva láthatjuk a következőt, de az már atomóra lesz?! Mégegyszer gratulálok!
üdv a soproni találkozásunkig: fakéz
Hogy tudtad titkolni ezt az óra-projektet? Amíg mi holmi nedves fákkal küzdünk, addig Te suttyomban feltetted az Ó-ra a pontot! Ha a következőre már nem kell 30 évet várnunk,remélem, 29 év múlva láthatjuk a következőt, de az már atomóra lesz?! Mégegyszer gratulálok!
üdv a soproni találkozásunkig: fakéz
- Mikapu3
Jancsibá: Balatongyörökön van telkünk, ami a Keszthelyi hegység Balaton felé eső déli vége. Ez dolomit-karsztos vidék, ahol sok a cserszömörce. Ott gyűjtök néha használható darabokat. Amit a képen mutattam, az biztosan cserszömörce.
Neked milyen kellemetlenséged volt ezzel a cserjével?
Amúgy régen, ahogy neve is mutatja bőr cserzésre használták.
Neked milyen kellemetlenséged volt ezzel a cserjével?
Amúgy régen, ahogy neve is mutatja bőr cserzésre használták.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!