Szia Kovi!
Amit mértetek az alapján M9x1-es finom menetre saccolok, bár egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról hogy metrikus. Lehet hogy zoll-os menet, mint általában az angol területről érkező technikai elemek. Kell legyen nekem is szétszedhető RCA dugóm valahol, megnézem majd.
Én sokszor fúrtam már menetet fába, igaz nem finom hanem normál menetet, M4-M8-ig. Mindenképp én is a nagyon tömött és kemény trópusi fákat ajánlom, mint pl. ében (a makassar ében barnásabb), black wood, paliszander és a rózsafa félék, stb. Ha kicsit korábban felhozod a témát, raktam volna neked a csomagba maradék anyagot.

Ebben a méretben akad bőven amit használni tudtál volna.
A gond nem is a menet, hanem hogy vékony falúra kell csináljad. Gondolom nem akar az illető egy nagy koloncot a zsinór végére, illetve a hifin elég közel vannak a csatlakozók, erre gondolj majd a max. külső átmérő kialakításánál.
Ha megvan a menet mérete, csinálj egy fém csavarszárat megfelelő menetvágóval, amit be tudsz fogni a tokmányba. Erre feltekerheted a menetes nyers fadarabot, és azután kívül készre esztergálod. Ha kész letekered a csavarról.
Nem irigyellek a feledat miatt, bár nem lehetetlen.
Üdv, Robo