Szerszám ajánló
- Pozsi
- Adminisztrátor
Re: Szerszám ajánló
Üdv. Pozsi
- kovi
Szia Pozsi!
Sajnos nem igazán sikerültek. Az éltartóságuk nem közelíti meg a HSS anyagokét.
Így ez a próbálkozás nekem nem vált be.
Üdv
Kovi
UI: Egyébként az egyik kés (mégpedig a nagyoló) a decemberi találkozón eltűnt.
Sajnos nem igazán sikerültek. Az éltartóságuk nem közelíti meg a HSS anyagokét.
Így ez a próbálkozás nekem nem vált be.
Üdv
Kovi
UI: Egyébként az egyik kés (mégpedig a nagyoló) a decemberi találkozón eltűnt.
- sarkij109
Sziasztok!Volna egy kérdésem.A főorsó menet méretét szeretném megtudni. Átmérő-menetemelkedés. Tisztelettel: sarkij.
- Pozsi
- Adminisztrátor
Szia !
Nem találtam a hozzászólásodban egy kérdőjelet sem , mert ugye kérdő mondat után kell kitenni a jelet.
De félre a tréfával. Általában a főorsó csatlakozást M33x3,5-as menettel készítik, de ettől vannak eltérőek is és természetesen ehhez a mérethez készítik a megfogó készülékeket is.
Remélem tudtam segíteni.
Nem találtam a hozzászólásodban egy kérdőjelet sem , mert ugye kérdő mondat után kell kitenni a jelet.
De félre a tréfával. Általában a főorsó csatlakozást M33x3,5-as menettel készítik, de ettől vannak eltérőek is és természetesen ehhez a mérethez készítik a megfogó készülékeket is.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv. Pozsi
- sarkij109
Szia Pozsi! A pont fölött elmaradt az a görbe vonal . Köszönöm szépen a hasznos méreteket. Tisztelettel: sarkij.
- Pozsi
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Van, hogy az ember téved. Én beismerem.
Van, hogy az ember téved. Én beismerem.
Ha végig olvassátok ezt a topikot megtaláljátok benne a jóváhagyást. Ha nem tettem helyesen, hogy töröltem, akkor megkövetek érte mindenkit.Én úgy gondolom, hogyha valaki kap egy névjegyet az nem jogosítja fel arra, hogy bárhol meghirdesse azt.fakéz írta:Sziasztok!
A Vajda Úr fiával már emailoztam is, és Ő felhatalmazott, sőt köszöni, ha közzéteszem az elérhetőségét: mobil: 06-30-371-49-53.
Azt ígérte, hogy csinál egy 10-es minta-horgot és ha az megfelel, akkor arra is szívesen vállalkozna, hogy többet gyártson.Árat a minta elkészítése után fog adni.
A holkervésőket 5000 Ft/db áron készíti, kb 300 mm hosszban, nyél nélkül.+ postakts.
Azt javaslom, hogy a közellakók egyszerre rendeljék a postakts. csökkentése miatt.
üdv: fakéz
Üdv. Pozsi
- Pozsi
- Adminisztrátor
Re: Hagyomány ápolás
Sziasztok!
Egy kis keresés után Magyarországi Kovácsmíves Céh Tagjai
Itt még telefonszámok is vannak :Magyarországi Kovácsmíves Céh
Szerintem ennél jobb forrást nem fogunk összeállítani.
Egy kis keresés után Magyarországi Kovácsmíves Céh Tagjai
Itt még telefonszámok is vannak :Magyarországi Kovácsmíves Céh
Szerintem ennél jobb forrást nem fogunk összeállítani.
Üdv. Pozsi
-
- Mikapu3
Pjanos: Kíváncsi lennék élőben egyszer egy ilyen asztalos, vagy fa kéziszerszámos vásárra.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
Sziasztok
Ej nem olvastam mostanában a topikot, Mikapu Vajdáék fent voltak a Mesterségek ünnepén a budai várban. Tőlem kb.50 m-re
Nemrég rendeltem eszközt a német Dictum-tól van náluk Scorby stb. Kés elfogadható áron. Az én esetemben a kiszállítás ingyenes volt de ezt egyeztetni kell velük, gondolom értékfüggő.
Ej nem olvastam mostanában a topikot, Mikapu Vajdáék fent voltak a Mesterségek ünnepén a budai várban. Tőlem kb.50 m-re
Nemrég rendeltem eszközt a német Dictum-tól van náluk Scorby stb. Kés elfogadható áron. Az én esetemben a kiszállítás ingyenes volt de ezt egyeztetni kell velük, gondolom értékfüggő.