Üdv Fakéz!
Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudok elmenni megnézni a kiállítást. Néhány képet lehetne kérni a munkákról, megnyitóról?
Előre is köszönöm: bardi
Az akác nem csak tüzifa!
- bardi
- Mikapu3
Re: Az akác nem csak tüzifa!
Szervusz bardi! Nekem kellett volna megnyitnom, de megadta magát az autóm akkumulátora, s mire jött a sárga angyalka és kicserélte, fél óra késéssel értem oda, így a megnyitóról lemaradtam. Ugyanakkor itt vannak képek, ha FB képes vagy, máris láthatod. Mindjárt nekilátok ide is feltenni a képeket, hogy itt is meglegyenek.
https://www.facebook.com/miklos.mocseny ... gefilter=3
.
Folytatás: Nekiláttam, íme a képek:
https://www.facebook.com/miklos.mocseny ... gefilter=3
.
Folytatás: Nekiláttam, íme a képek:
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- Laszlo59
Mikapu !
Azt hiszem mindannyiunk nevében írhatom, Köszönjük a képeket. csodás alkotások .
Laci
Azt hiszem mindannyiunk nevében írhatom, Köszönjük a képeket. csodás alkotások .
Laci
- bardi
Üdvözletem Fakéz!
A kiállítási cuccaimat el lehetne-e küldeni nekem hamarabb, mert május 29-én egy nagyobbacska kiállításban venne részt Törökszentmiklóson. Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni Székesfehérvárra. A képek alapján tetszett, és a lehetőséget is nagyon köszönöm.
A meghívót hamarosan kiteszem a galériába.
bardi
A kiállítási cuccaimat el lehetne-e küldeni nekem hamarabb, mert május 29-én egy nagyobbacska kiállításban venne részt Törökszentmiklóson. Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni Székesfehérvárra. A képek alapján tetszett, és a lehetőséget is nagyon köszönöm.
A meghívót hamarosan kiteszem a galériába.
bardi
- bardi
Re: Gépeinkről.
Üdv fakéz!
Várnám a kiállítási anyagomat haza. Jeleztem mielőtt elküldtem a cuccot, hogy május 29-én egy nagyobb kiállítás nyílik Törökszentmiklóson amin szeretném, ha ott lenne ez a pár dolog is.
Ha lehetne, szeretném kérni, hogy küldje el utánvéttel, vagy " a küldés díját a címzett fizeti" módon minél hamarabb. Előre is köszönöm.
bardi
Várnám a kiállítási anyagomat haza. Jeleztem mielőtt elküldtem a cuccot, hogy május 29-én egy nagyobb kiállítás nyílik Törökszentmiklóson amin szeretném, ha ott lenne ez a pár dolog is.
Ha lehetne, szeretném kérni, hogy küldje el utánvéttel, vagy " a küldés díját a címzett fizeti" módon minél hamarabb. Előre is köszönöm.
bardi
[color=#0000BF]Admin[/color] írta:Nem a megfelelő topikot választottad kérjük figyelj erre. Illetve ilyen esetben érdemes lenne privát üzenetet küldeni, mert arról e-mailben értesül akinek írsz.
- Mikapu3
bardi: Fakéz telefonszáma: (20) 939-18-99
Talán legegyszerűbb lenne felhívni őt és megbeszélni vele.
Talán legegyszerűbb lenne felhívni őt és megbeszélni vele.
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!