Szalagfűrész
- kiscsiszi
- Globál moderátor
Re: Szalagfűrész
Pozsi, én mit laikus, hadd kérdezzem meg: a két oldalsó csapágyat értem, ami közrefogja a szalagot. A harmadiknak mi a szerepe? Köszi!
Üdv: kiscsiszi
- Az a veszély már nem fenyeget, hogy táltossá legyek -
- Az a veszély már nem fenyeget, hogy táltossá legyek -
- Pozsi
- Adminisztrátor
-
Szevasz Robo,
Olvastam a Bs400-as beszámolódat, hát mit mondjak, nekem is kell egy.
Hogy látod így jópár év után megérte-e ekkorát venni, használod v. kihasználod?
Küldhetnél kérlek egy fotót a gép adattáblájárol is, h lássam a valós adatokat, mert minden katalogusban másképp írják.
Milyen gyengéi vannak a masinának?
Nagyon köszönöm az infókat,
Doro
Olvastam a Bs400-as beszámolódat, hát mit mondjak, nekem is kell egy.
Hogy látod így jópár év után megérte-e ekkorát venni, használod v. kihasználod?
Küldhetnél kérlek egy fotót a gép adattáblájárol is, h lássam a valós adatokat, mert minden katalogusban másképp írják.
Milyen gyengéi vannak a masinának?
Nagyon köszönöm az infókat,
Doro
- Robo
Szia Doro,
azt hiszem pü-ben már leírtam mindent, most láttam csak a hozzászólásod itt.
Röviden azért leírom ide is. A 400-as méret nekem bejött, még rönköket is tudok vele vágni.
Alapvetően rendben van a gép, egyetlen gyengéje talán a szalagvezetés. Jó lenne teljesen csapágyas. Lehet átépítem vagy szerzek hozzá. Most válaszoltak a Carter cégtől hogy küldjek fotókat meg típus leírást. Hátha van nekik ami passzol.
De a leglényegesebb a jó minőségű szalag, azon ne spórolj.
Üdv, Robo
azt hiszem pü-ben már leírtam mindent, most láttam csak a hozzászólásod itt.
Röviden azért leírom ide is. A 400-as méret nekem bejött, még rönköket is tudok vele vágni.
Alapvetően rendben van a gép, egyetlen gyengéje talán a szalagvezetés. Jó lenne teljesen csapágyas. Lehet átépítem vagy szerzek hozzá. Most válaszoltak a Carter cégtől hogy küldjek fotókat meg típus leírást. Hátha van nekik ami passzol.
De a leglényegesebb a jó minőségű szalag, azon ne spórolj.
Üdv, Robo
Üdv, Robó
- bencezug
Sziasztok!
Ha valakit érdekel még, a szalagfürészlap vezető, a vaterán keresztűl megvásárolható.
5 db/csapágyazott 8500 ft+ 1300 ft a szállitás. Sok jót irnak róla, én most rendeltem meg.
Vatera 9 oldal. Kapuvárról szállitják.
Üdv: bencezug
Ha valakit érdekel még, a szalagfürészlap vezető, a vaterán keresztűl megvásárolható.
5 db/csapágyazott 8500 ft+ 1300 ft a szállitás. Sok jót irnak róla, én most rendeltem meg.
- sjozsi
Szia bencezug!
Én is régóta kacérkodom ezzel, ha beépítetted, mond el az észrevételeidet. (Beépíthetőség, beállíthatóság, különösen az alsó megvezetésre.)
Én is régóta kacérkodom ezzel, ha beépítetted, mond el az észrevételeidet. (Beépíthetőség, beállíthatóság, különösen az alsó megvezetésre.)
Üdv: Sjózsi.
- kovi
bencezug írta:Sziasztok!
Tisztelt Bencezug!
Én nem találom. Segítene, ha belinkelnéd az pontos elérhetőséget.
Köszi
Kovi
- Pozsi
- Adminisztrátor
Szia Kovi!
Amikor készítettem a szalagfűrészemet Én is találtam valalmi hasonlót, de mivel alul hely szűkében vagyok így nem ruháztam be.
http://epitkezes-kert.vatera.hu/barkacs ... 49043.html
A google-t képkeresőként használva írd be hogy horvathcnc. Lehet, hogy nem ugyanaz, mint amit bencezug talált, de nekem szimpatikus.
Amikor készítettem a szalagfűrészemet Én is találtam valalmi hasonlót, de mivel alul hely szűkében vagyok így nem ruháztam be.
http://epitkezes-kert.vatera.hu/barkacs ... 49043.html
A google-t képkeresőként használva írd be hogy horvathcnc. Lehet, hogy nem ugyanaz, mint amit bencezug talált, de nekem szimpatikus.
Üdv. Pozsi
- bencezug