Henger csiszoló
- farongáló
Henger csiszoló
Sziasztok!
Örülök ,hogy részt vettem Fehérváron a találkozón.
Drotival beszélgettem és kérdeztem ő mivel vastagolja az anyagot. Azt mondja henger csiszolóval.
Na ez adott nekem egy lökést. Amúgy is már régen akartam csinálni.
Egyenlőre így állok vele. Következik a papír fölrakása.Majd a teteje kap egy burkolatot a por elszívása végett.
Örülök ,hogy részt vettem Fehérváron a találkozón.
Drotival beszélgettem és kérdeztem ő mivel vastagolja az anyagot. Azt mondja henger csiszolóval.
Na ez adott nekem egy lökést. Amúgy is már régen akartam csinálni.
Egyenlőre így állok vele. Következik a papír fölrakása.Majd a teteje kap egy burkolatot a por elszívása végett.
- farongáló
- szalymon
Re: Henger csiszoló
Nagyon ötletes! Szeretném megkérdezni, hogy a papír csak simán össze van illesztve, vagy a széleken le lett kaparva a dörzsfelület?
- Mikapu3
Úgy tűnik, hogy más is ezt használja: https://www.facebook.com/skroler.Blaine ... =2&theater
Küzdj a klímaváltozás ellen: használj fát!
- Pozsi
- Adminisztrátor
Szia farongáló!
Azt szerettem volna kérdezni, hogy a másik felén csak egy zsanér van, de a videóból megértettem. Egyszer ha sok időm lesz lehet én is készítek egy ilyent.
Azt szerettem volna kérdezni, hogy a másik felén csak egy zsanér van, de a videóból megértettem. Egyszer ha sok időm lesz lehet én is készítek egy ilyent.
Üdv. Pozsi
- farongáló
Igen a papír vagyis csiszolóvászon egymás mellé van tekerve.Az sem baj ha van közte hézag.
Az asztal két zsanéron billen.De talán jobb lenne zongorazsanér.
Az asztal két zsanéron billen.De talán jobb lenne zongorazsanér.
- sjozsi
Szia Farongáló!
Tudom, más f@rkával könnyű a csalánt verni, de a videóból is az derül ki, hogy elég veszélyes, főleg a rövidebb darabok csiszolása. Ezért gondoltam, hogy egy gumis aljú (tapadás!) toló lappal veszélytelenebb lehetne a manőver.
Tudom, más f@rkával könnyű a csalánt verni, de a videóból is az derül ki, hogy elég veszélyes, főleg a rövidebb darabok csiszolása. Ezért gondoltam, hogy egy gumis aljú (tapadás!) toló lappal veszélytelenebb lehetne a manőver.
Üdv: Sjózsi.
- farongáló